Navigacija : Home Vijesti / Najave Grafityp oslikava borbene zrakoplove F-16

Grafityp oslikava borbene zrakoplove F-16

Profesionalno postavljanje folije (postavljač Grafitypa Rudi Zoon)

Otprilike prije godinu dana, Grafityp je "oslikao" F16 lovačke avione Belgijske vojske po prvi put povodom 60. obljetnice "Tiger" eskadrile. Zapovjedništvo belgijske vojske je bilo oduševljeno rezultatom te ranije ove godine, kada je njihova flota bila pozvana da sudjeluje na međunarodnom zračnom mitingu, ideja o "novom odijelu" na njihovim pokaznim modelima instantno je došla na um. Konačni proizvod oslikavanja zrakoplova

Rudi Zoons (Grafitypov specijalist za postavljanje folije) otišao je u zračnu bazu još jednom kako bi postavio novi dizajn na brze zrakoplove. Dizajn je isprintan na Grafiprint S38P foliju i laminiran s Grafiprint LAMX40 laminatom. Krajnji rezultat sigurno je prošao smotru, čak i nakon nekolicine letova gdje osim pilota i zrakoplova i GrafiWrapov vinil je bio izložen ekstremnim brzinama od više od 2,400 km/h i silama do 9G.

Savršena grafika vinila folije na zrakopolovu Grafityp folije oslikavaju flotilu belgijskog zrakoplovstva F-16

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

LLumar Hrvatska

LLumar Hrvatska, Automobilske Folije, Folije za građevine Informacije o uredu i povijesti LLumar Hrvatska.
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije, Folije za građevine Saznajte više