Navigacija : Home Vijesti / Najave Prof.dr.sc. Saša Petar o folijama

Prof.dr.sc. Saša Petar o folijama

Porsche Leasing Zagreb folijamaStaklo je u modernom graditeljstvu vrlo atraktivan materijal. Staklom se postiže učinak prozračnosti i prostranosti, te stoga mnoge poslovne i stambene prostore krase velike staklene površine. No, ukoliko se ne koriste specijalna (i vrlo skupa) stakla, u takvim je građevinama zbog loših toplinskih obilježja standardnog stakla ljeti nesnosno vruće, a zimi hladno. Takve su građevine na meti velikog prodora sunčeva zračenja u unutrašnjost, stvarajući velike troškove klimatizacije, ali i štetno i nelagodno radno ili životno okruženje zbog velikog prodora topline, štetnog UV zračena i prevelikog sunčeva bliještavila.

Vrlo interesantan osvrt na ovu problematiku pruža prof.dr.sc. Saša Petar u članku rubrike Turizam i ugostiteljstvo internet portala Poslovni savjetnik naslova „Zaštitne folije za staklo“

Cijeli članak

 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

LLumar Hrvatska

LLumar Hrvatska, Automobilske Folije, Folije za građevine Informacije o uredu i povijesti LLumar Hrvatska.
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije, Folije za građevine Saznajte više