Navigacija : Home Pridružite se našoj LLumar mreži

Postanite LLumar partner

Želite li postati ovlašteni LLumar postavljač folija? Pristupite u LLumar mrežu ovlaštenih partnera.

Osnovan prije mnogo vremena kao vodeća sjevernoamerička prozorska folija, LLumar je prije nekoliko desetljeća započeo vlastitu međunarodnu ekspanziju. Od tog vremena ostvaren je veliki rast. LLumar je neusporediv s konkurencijom zbog superiornih proizvoda i profesionalno izučenom mrežom distributera i prodavača. Nudimo opsežnu marketinšku i tehničku podršku kako bi osigurali da mreža LLumar partnera dobije podršku kakvu potražuje i kako bi klijenti dobili najbolji profesionalni proizvod.

LLumar razlika

Postoji više od toga nego što je biti industrijski lider u izradi najkvalitetnijih proizvoda. Solutia Inc. podržava vlastitu globalnu LLumar mrežu neusporedivom marketinškom, prodajnom i tehničkom podrškom. S Solutia Inc -om kao Vašim proizvođačem, oslonite se na:
  • Jedinstvenu, raznoliku ponudu proizvoda
  • Tvornički potkrijepljene garancije
  • Konkurentne cijene
  • Dosljednost dobave proizvoda
  • Osobnu pažnjom i uslugu klijentima
  • Globalnu marketinšku i tehničku podršku
  • Naše specijalizirano iskustvo u ovom poslu sigurno će Vas postaviti ispred konkurencije

Mogućnosti za partnere

LLumar profesionalne folije prodaju se jedino kroz ovlaštenu mrežu. Kada se pridružite LLumar mreži, postat ćete dio vrlo snažnog tima. Svejedno jeste li poduzetnik ili uhodano komercijalno poduzeće, LLumar će Vam ponuditi proizvod, obuku i priliku za prosperitet.

Za više informacija, uključujući uzorke proizvoda i cjenik, molimo ispunite Partnersku Pristupnicu.


 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Studije

Studije/ Reference LLumar poboljšava svjetski poznate građevine diljem svijeta i to već desetljećima. Pribavite detaljne informacije o odabranim projektima.