Navigacija : Home O proizvođaču
Svjetski, prvoklasni brend... Partner kojem se vjeruje
LLumar je dinamičan, rastući brend profesionalno postavljenih prozorskih folija dostupan da odabire distributere i prodavače na cijelom globalnom tržištu. Stvaranjem partnerstva s nama, kako bi doveli LLumar u Vašu regiju, ući ćete u mrežu uspješnih poduzetnika koji vide LLumar kao mogućnost da povećaju prodaju i dobit u tržišnom udjelu. Nudimo kompletnu liniju kvalitetnih proizvoda, natprosječan imidž marke, sveobuhvatnu tehničku obuku i marketinšku podršku. Ako tražite cijenjenu marku s odlučnom željom rasta, obratite se LLumar-u.
Proizvođač Pridružite se našoj LLumar mreži

LLumar, svjetski respektirana marka prozorskih folija visokih performansi, proizvedena je od strane CPFilms Inc.-a, najvećeg svjetskog proizvođača prozorskih folija.
Proizvođač Saznajte više

 

Proizvođač

Odvedite Vašu tvrtku i posao na sljedeću razinu s LLumarom. Kada se pridružite našoj mreži, postat ćete dio vrlo snažnog tima najboljih svjetskih postavljača.
Pridružite se našoj LLumar mreži Saznajte više

Pridružite se našoj LLumar mreži
Performanse proizvoda i Specifikacije Studije i Reference

Odaberite LLumar prozorsku foliju na Vašem sljedećem komercijalnom projektu. Ovi alati to čine lakim zadatkom.
LLumar Performanse proizvoda i Specifikacije Saznajte više

Performanse proizvoda i Specifikacije

LLumar poboljšava i obogaćuje svjetski poznate građevine diljem svijeta već desetljećima.
LLumar Studije i Reference Saznajte više

Studije i Reference
 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Studije

Studije/ Reference LLumar poboljšava svjetski poznate građevine diljem svijeta i to već desetljećima. Pribavite detaljne informacije o odabranim projektima.