Navigacija : Home O proizvođaču
Svjetska klasa i marka proizvedena od CPFilms-a

Svjetska klasa i marka koju proizvodi Solutia Inc.

Solutia Inc.LLumar, svjetski respektirana marka visoko učinkovitih prozorskih folija, proizvedena je od strane Solutia Inc.-a, najvećeg svjetskog proizvođača prozorskih folija. Solutia je prepoznat zbog svojih vrhunskih metoda istraživanja i tehnologija, proizvodne izvrsnosti i kapaciteta, sveobuhvatne globalne distribucije i nenadmašnih razina usluga klijentima.

S 50 godina iskustva, Solutia posjeduje mogućnost da izađe u susret raznolikim potrebama globalnog tržišta, bolje od ijednog konkurenta.

Globalna proizvodnja, prodaja i distribucija

Sjedište Solutia Inc-a je u St. Louisu, Missouri, S.A.D., s proizvodnim i distribucijskim objektima strateški lociranim diljem svijeta. Solutia je poslovna jedinica globalnog lidera u učinkovitim materijalima i specijaliziranim kemikalijama. Kao tvrtka od 4 milijarde dolara, Solutia zauzima vodeću poziciju u svakom od svojih proizvodnih kategorija.

Solutia posjeduje oko 70.000 m2 proizvodnog prostora odabranog za proizvodnju i poboljšavanje poliesterskih folija. Solutia Inc. -ovi najmoderniji proizvodni procesi uključuju dubinsko bojanje, metaliziranje, prskanje česticama, premazivanje i laminiranje. Sve folije su proizvedene u okruženju "čiste sobe", pri kontroliranoj temperaturi i vlažnosti. Solutia koristi patentirane adhezive, oplate i premaze otporne na ogrebotine i UV inhibitore koji su poznati kao najbolji u industriji.

U vlastitim labaratorijima kontrole kvalitete, Solutia ispituje vlastite proizvode osiguravajući da se udovolje najviši standardi kvalitete prije nego bilo koji proizvod bude distribuiran svojim klijentima.

Solutia je ISO 9001:2000 certificirana tvrtka: Certifikat #FM 35957

Solutia postoji u Hrvatskoj, s uredom u Zagrebu od 2007. godine. Ured je zadužen za opskrbu folijama, tehničku podršku, edukacije i promociju LLumar proizvoda na Hrvatskom tržištu. Solutia je osnivački član EWFA (engl. European Window Film Association - www.ewfa.org), te je vlasnik i direktor LLumar-a Hrvatska i član Upravnog odbora EWFA kao predstavnik europskih distributera folija.

Svijet LLumar auto-folija i folija za prozorska stakla, budite i Vi naš partner


 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Studije

Studije/ Reference LLumar poboljšava svjetski poznate građevine diljem svijeta i to već desetljećima. Pribavite detaljne informacije o odabranim projektima.