Navigacija : Home Automobilske folije
Folije za automobile, montaža folija na automobile - sa LLumar folijama

Automobilske folije
LLumar automobilske folije dizajnirane su da poboljšaju izgled Vašeg vozila, omoguće performanse koje zahtjevate, zaštite Vaše ulaganje. Poznate po svojoj kvaliteti, stabilnosti boja i patentiranom sloju protiv ogrebotina, LLumar folije su izdržljive i ne zahtijevaju gotovo nikakvo održavanje.

Specifikacije performansi

Kontrolirajte toplinu, UV i bliještanje Zaštitite ono najvrijednije

Neugodna toplina, ometajuće blještavilo, izblijeđen interijer mogu uništiti bilo koje putovanje. LLumar folije za solarnu kontrolu održavati će unutrašnjost Vašeg automobila hladnijom i udobnijom.
Saznajte više

Kontrolirajte toplinu, UV i bliještanje

LLumar sigurnosne i zaštitne folije zadržavaju razbijeno staklo na mjestu - umanjujući vjerojatnost osobih ozljeda u nezgodama i odvraća pokušaje provale i krađe vozila.
LLumar zaštitite ono najvrijednije Saznajte više

Zaštitite ono najvrijednije
Obogatite stil i izgled Zaštitite boju i lak na Vašem vozilu

Izgledajte izvrsno, a osječajte se još i bolje sa posebno zatamnjenim staklima i karakteristikama visoko kvalitetne LLumar folije.
Zaštitite sjaj svog automobila LLumar folijom za zaštitu auto-laka  Saznajte više

Obogatite stil i izgled

Pri brzinama na autocestama, i najmanji leteći objekt lako može postati permanentni dio Vašeg laka ili boje vozila. Sačuvajte dobar izgled Vašeg vozila bez promjene njegovog vanjskog izgleda.
LLumar Zaštitite boju i lak na Vašem vozilu Saznajte više

Zaštitite boju i lak na Vašem vozilu
Car Wrapping – promjena boje vozila

Velika novost u našoj ponudi su folije za presvlačenje auta. Promijenite boju pojedinih dijelova ili kompletnog auta kvalitetnim Grafityp folijama. U ponudi od sada imamo wrapping i dekorativne folije, print i dizajn folije, laminate...

Car Wrapping – promjena boje vozila Saznajte više

Grafiwrap - Car Wrapping mat, korbon i drugim folijama
 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Auto Konfigurator

Preoblikujte Vaš automobil u 3D! Želite vidjeti kako bi Vaše vozilo izgledalo sa LLumar folijom? Preoblikujte Vaš automobil u 3D!