Navigacija : Home Automobilske folije

Car Wrapping – promjena boje vozila

PDF Print E-mail
Written by Administrator   
Friday, 22 June 2012 07:06

Car Wrapping mat, korbon i drugim folijama

Mat folijama wrappingProizvođač LLumar folija za staklene površine vozila i građevina ne proizvodi mat, karbon i druge dekorativne folije koje se koriste za ukrašavanje i obljepljivanje vozila. Za sada je dostupna samo folija za zaštitu auto-laka, koja primarno služi za zaštitu boje i limarije od sitnih oštećenja. No tržište i naši cijenjeni partneri iskazuju sve veći interes u segmentu alternativnih načina promjene boje vozila, bilo radi vizualnog dojma, dizajna ili reklame, bilo u slučaju reparacije. Sve popularnija alternativa kompletnom lakiranju vozila je presvlačenje vozila folijom – Car Wrapping. Ova je alternativa brža i jednostavnija od lakiranja vozila. Pošto želimo osigurati uzornu kvalitetu i u ovom segmentu, započeli smo suradnju sa jednim od najvećih europskih proizvođača wrapping i drugih samoljepljivih folija – Grafityp.Mat korbon i drugim folijama wrapping

Kompanija „Grafityp Selfadhesive Products“ smještena je u Hauthalen-u (Belgija), sa tradicijom od preko 65 godina izrade samoljepljivih folija za izradu znakovlja, digitalni tisak, laminiranje i automobilskih dekorativnih folija. Začeci sežu iz daleke 1945. godine, kada je u Amsterdamu (Nizozemska) osnovana tvrtka „Stanserij Holland“. Ubrzo su prostori tvrtke postali premali, te je tvrtka 1969. godine premještena u Hauthalen (Belgija) uz promjenu naziva u „Grafityp Leaders in Lettersystems“. 1984. godine, Grafityp je prva kompanija koja je lansirala sistem rezanja folije upravljan u potpunosti putem kompjutera. Od 1988. godine raste proizvodnja samoljapljivih folija Grafitack. Početkom 1996. godine Grafityp lansira visokokvalitetnu liniju cast folija Graficast. Do kraja 1997. godine Grafityp se odlučuje u potpunosti posvetiti samoljpljivim folijama, te lansira potpuno novu seriju Grafiprint za digitalni tisak i laminiranje. U 21. stoljeću Grafityp se fokusira na razvoju ekoloških alternativa PVC folijama, što je rezultiralo novom linijom ekoloških folija GEF (Grafityp Ecological Films). Tijekom 2010. godine lansirana je nova serija automobilskih i dekorativnih folija.

Samoljepljive folije koriste se već godinama na vozilima i znakovima. Grafityp odnosi samoljepljive folije korak dalje sa GrafiWrap Automobilskim i Dekorativnim folijama: glatke samoljepljive folije koje ukrašavaju vozilo pružajući ekskluzivni izgled i osječaj.

Karbon retrovizori... mat crna hauba... interijer u koži ili karbonu... kompletan auto u brušenom aluminiju... boja koja se mijenja prema kutu gledanja... samo nebo je granica što se može postići Grafityp folijama!

Jedinstven sastav GrafiWrap folija dozvoljava aplikaciju na svako vozilo ili bilo koji drugi materijal koji „prihvaća“ samoljepljive folije. Cast folije za print su toliko glatke i ugodne za rad da se mogu postaviti sa lakoćom na udubljenja, retrovizore i odbojnike.

Last Updated on Friday, 22 June 2012 08:59
 

Koju marku prozorskih folija izabrati?

Koju marku prozorskih folija izabrati? Postoje brojne marke prozorskih folija koje dobavljaju različite tvrtke tvrdeći da su proizvođači istih. S nekoliko važnih činjenica u tom kaosu, potruditi ćemo se pomoći Vam izabrati pouzdanu i izdržljivu marku. 
LLumar Hrvatska, Automobilske Folije Saznajte više

Auto Konfigurator

Preoblikujte Vaš automobil u 3D! Želite vidjeti kako bi Vaše vozilo izgledalo sa LLumar folijom? Preoblikujte Vaš automobil u 3D!